Eindhovense Dirty Denims op tv in de VS

5 augustus, 2010 by Martijn Lieffers  
Gevonden in Nieuws

De Eindhovense hardrock ’n roll band The Dirty Denims komt in de week van 22 tot 28 augustus op de nationale Amerikaanse televisie. Het nummer Ride Tonight van deze band zal namelijk gedraaid worden tijdens de wereldberoemde races van NASCAR, die uitgezonden worden in het programma NASCAR Now op de zender ESPN2. Onlangs speelden The Dirty Denims ook al op de Zwarte Cross.

Onder andere Little Steven, gitarist van Bruce Springsteen en radio-dj van het radioprogramma Little Steven’s Underground Garage, zat in de jury en heeft The Dirty Denims uit de vele aanmeldingen geselecteerd. Nu krijgt deze Eindhovense band airplay op nationale Amerikaanse televisie in het televisieprogramma NASCAR Now. Dit programma is een dertig minuten durende nieuws en analyse show van NASCAR dat het hele jaar door van maandag tot en met vrijdag om 17.00 uur wordt uitgezonden op de zender ESPN2.

The Dirty Denims zijn geïnspireerd door bands als The Donnas, AC/DC, Airbourne en The Hellacopters. Maar met twee wilde meiden op het podium onderscheiden ze zich ook nog eens duidelijk van hun muzikale helden. Maar verwacht geen gezeur over afgebroken nagels. Nee, keihard rocken en gaan! Zoals ze het in Eindhoven zeggen: ‘Gewoon speulen!’.

The Dirty Denims maken nu, naast 3 andere bands, kans om nog vaker gedraaid te worden bij NASCAR Now. Om daar kans op te maken roepen ze iedereen op om elke dag te stemmen op The Dirty Denims met het nummer Ride Tonight via deze link: http://fuzztopia.com/ESPN-Nascar-Now-Final-Four.aspx. U kunt deze link ook vinden op www.thedirtydenims.nl. Nederland, laat van je horen en stem!

The Dirty Denims een keer live bekijken? 10 september spelen ze in de Effenaar tijdens de clubavond van 3voor12/Eindhoven en 11 september spelen ze in The Holy Cow in Schijndel. Voor meer optredens, kijk op www.thedirtydenims.nl.

Gerelateerde items:

  1. Eindhovense band The Dirty Denims op Bospop
  2. Eindhovense band The Dirty Denims opent Zwarte Cross
  3. The Dirty Denims serious talent 3FM
  4. 24 maart: The Dirty Denims EP presentatie in The Rambler
  5. THE DIRTY DENIMS

Reacties

Plaats hier je reactie...

*