Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Tank86 – Obey

Redactie

Review Overview

Score
8.5
8.5

Rating

Hier kan Karma to Burn een puntje aan zuigen!

Toegegeven, we zijn wat laat met een review van deze instrumentale mokerslag. Maar de release van het Nederlandse Tank86 smeekt om aandacht. Zelden was een instrumentale plaat in het stonergenre zo boeiend en divers. ‘Obey’ staat vol met krachtige, maar kleurrijke riffs die samen met een beukende en spannende ritmesectie zorgen voor een divers pallet aan heavy tracks. Een afwisselend maar toch opvallend consistent geheel. De enorme dynamische titeltrack ‘Obey’ (probeer hier maar eens stil bij te blijven zitten) en het spannende ‘Conquistador’ (met de fraaie trompetklanken van Pendejo frontman El Pastuso) als absolute uitschieters. Hier kan Karma to Burn mooi een puntje aan zuigen. Neo-klassieker in het instrumentale stonergenre.