Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Nieuwe website online!

Nieuwe website online! Peter Pan Speedrock Komatsu
Redactie

Hier zijn we dan! Het heeft even wat voeten in aarde gehad, maar we hebben een volledig nieuwe website het wereldwijde web op geslingerd. www.eindhovenrockcity.nl lag even op z’n gat, maar is per heden met veel energie nieuw leven ingeblazen.

De opzet is ook flink veranderd, waarbij je veel meer nieuws, blogs en reviews mag verwachten. Altijd op de hoogte van wat er in en rondom Eindhoven afspeelt op het gebied van rock, punk, stoner, hardrock, rock & roll, metal een aanverwante genres. Of dat nu nieuwe releases zijn, mooie clubshows of aankondigingen van de vele Eindhovense festivals. Hier lees je het als eerste!

Heb jij zelf ideeën of wil je een bijdrage leveren aan de website van Eindhoven Rockcity dan horen we dat graag. Je kunt je bericht achterlaten via onze contact pagina. Er zal de komende tijd nog meer content aan de site worden toegevoegd, dus houd ons in de gaten. Dat kan overigens ook via ons Twitter kanaal of via een like op onze Facebook pagina.