Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Vierde editie Sonic Boom met Candybar Planet en ASHTORETH

Vierde editie Sonic Boom met Candybar Planet en ASHTORETH
Redactie

In 2015 is PopEi (Klokgebouw) op zaterdag 3 oktober wederom de plaats van handeling voor de inmiddels vierde editie van Sonic Boom. Een festival voor de liefhebbers van sludge, doom, stoner en (post)metal. Kortom, een moddervette dagtrip met ruige avontuurlijke bands.

Tijdens deze editie is Candybar Planet voor een heuse re-releaseshow van de bij PopEi opgenomen debuut EP (zo’n 15 jaar geleden) gestrikt. Label Lighttown Fidelity zorgt voor deze vinyl re-release. Overige acts zullen de komende tijd bekend worden gemaakt. Uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogt. De voorverkoop begint op 1 juni met een early bird actie. Een early bird kaartje kost een tientje. Daarna ben je voor 15,00 euro van de partij.

UPDATE 01-06: vandaag heeft Sonic Boom de tweede act bekendgemaakt: het uit Belgische afkomstige ASHTORETH. Op Roadburn maakte hij al diepe indruk met een meditatief bouwwerk van doom, drone, ambient, folk, metal, noise en experiment.

We hopen stiekem natuurlijk ook op de terugkeer van het speciale Sonic Boom biertje!

Sonic Boom bier

(Foto artikel: Candybar Planet @ Evoluon)