Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Eindhoven Metal Meeting affiche krijgt behoorlijk vorm

Eindhoven Metal Meeting affiche krijgt behoorlijk vorm
Redactie

Het programma van de Eindhoven Metal Meeting begint aardig vorm te krijgen. Het festival wat in december voor de zevende keer op rij plaatsvindt in de Eindhovense Effenaar is inmiddels een international begrip bij liefhebbers van de extreme metal genres. De laatste edities waren steevast uitverkocht, dus ben er op tijd bij voor een kaartje.

Met Behemoth, Samael en Candlemass staan er een paar serieuze zwaargewichten op het Affiche. Maar ook onder andere Onslaught, Gehenna, Lvcifyre, Necrophobic, AHAB, Conan en Nifelheim mogen er zijn! Gisteren werd aan onderstaande poster ook nog Necros Christos​ aan de line-up voor 11 en 12 december toegevoegd en daarmee is het feestje nog lang niet compleet. More to follow…

EMMposter

Foto artikel door Paul Verhagen (Achrome Moments) tijdens EMM 2014.