Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Dynamo MetalFest heeft programmering compleet

Dynamo Metalfest
Redactie

De allereerste edities van Dynamo MetalFest heeft de programmering compleet. Het Eindhovense Facelifter wist de bandbattle te winnen en mag op zaterdag 18 juli het festival op de kunstijsbaan in Eindhoven aftrappen. Met de toevoeging van Facelifter is de laatste plek, naast reeds bekende acts als Biohazard, Arch Enemy, Death Angel, Nuclear Assault, Alestorm, Orange Goblin en Bodyfarm op de affiche vergeven en is het programma compleet. Kaarten kosten 15,00 euro en zijn nog beschikbaar.

Het festival gaat redelijk back to the basics: één dag, één podium, een toffe locatie, 8 uitstekende bands, veel bier, een betaalbare entree en gezelligheid. De bescheiden kaartprijs moet het voor iedereen toegankelijk maken en ook de programmering is qua diversiteit daarop afgestemd. Met Biohazard en Death Angel zijn een aantal veteranen aanwezig die laten zien nog lang niet uigeblust te zijn. Arch Enemy is de ervaren headliner en Bodyfarm en Facelifter als de (relatieve) nieuwkomers. Alle Ingrediënten voor een uitermate mooie metalen dag.

De dag ervoor, op vrijdag 17 juli, vindt in De Effenaar een pre-party plaats waar Gama Bomb, Evil Invaders, Ramming Speed en Sativa de boel zullen opwarmen. Hier mag je voor een tientje naar binnen.

afficheDMF