Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Surfing Eindhoven met oa. Suicidal Tendencies

Suicidal Tendencies
Redactie

Ja hoor, we gaan hier op Eindhoven Rockcity ook even lekker voor Sinterklaas spelen. In samenwerking met Dynamo Eindhoven mogen we namelijk 2 tickets weggeven voor het festival Surfing Eindhoven aanstaande vrijdag met Suicidal Tendencies, Distillator, Toxic Shock, Powerstroke, Reactory, Maniac Forces, E.S.I. en Powerstroke op de bühne!

Wil jij kans maken om aanstaande vrijdag bij deze party te zijn? Beantwoord dan snel in onderstaand formulier de volgende (simpele) vraag: hoe heet het debuut album van Suicidal Tendencies? Vergeet ook even niet onze onze facebook pagina liken! Winnaars krijgen donderdagavond al bericht. Wees dus snel met je inschrijving!

ACTIE IS AFGELOPEN! WINNAARS HEBBEN BERICHT GEKREGEN!

Over Surfing Eindhoven

Surfing Eindhoven is een nieuw festival, vol met oude bekende muziek, maar dan weer in een nieuwerwets jasje. Whut?? In de 80’s bliezen bands je weg met hun Thrash, Crossover en Hardcore geluid, anno 2015 noemen we dat gewoon simpel Thrashcore. Surfing Eindhoven is een nieuw festival die de internationale top en subtop van Thrashcore op 1 podium zet, waaranders dan in Dynamo! Omdat de eerste editie op vrijdag is, spelen er zowel bands in de kelder als in de concertzaal. De gratis toegankelijke afterparty (in Cafe The Jack) begint 60 minuten naar de laatste stagedive in Dynamo. Meer info over onder andere de kaartverkoop vind je op de site van Dynamo.