Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Facebook actie: 2x 2 tickets Dynamo Metalfest winnen!

Dynamo
Redactie

De dikke line-up is compleet, de kaartverkoop gaat als een malle en de locatie is perfect. Nog een maandje wachten en op 18 juli barst Dynamo Metalfest los in Eindhoven (locatie kunstijsbaan). Het festival gaat redelijk back to the basics: één dag, één podium, een toffe locatie, 8 uitstekende bands, veel bier, een betaalbare entree en gezelligheid. De bescheiden kaartprijs moet het voor iedereen toegankelijk maken en ook de programmering is qua diversiteit daarop afgestemd. Met Biohazard en Death Angel zijn een aantal veteranen aanwezig die laten zien nog lang niet uigeblust te zijn. Arch Enemy is de ervaren headliner en Bodyfarm en Facelifter als de (relatieve) nieuwkomers. Alle Ingrediënten voor een uitermate mooie metalen dag. Verder noteren we Nuclear Assault, Alestorm en – last but not least – Orange Goblin.

Kaarten actie: 2x 2 tickets te winnen!! Deze actie is afgelopen!

In samenwerking met het festival mag Eindhoven Rockcity 2x 2 tickets weggeven. Wil jij samen met je vriend, je vriendin, je oma, tinder-date of maîtresse naar Dynamo Metalfest?! Dan hoef je slecht 2 dingen te doen. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like deze pagina en deel het bericht met de actie op je timeline. De actie duurt tot vrijdag 26 juni aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!

afficheDMF