Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Pro-Pain, Eagles of Death Metal en meer voor Speedfest

speedfest eindhoven rockcity
Redactie

De organisatie stelt alles in het werk om van Speedfest #10 op zaterdag 21 november in het Eindhovense Klokgebouw een alles overtreffende jubileumeditie te maken. Na de eerste namen die vorige week werden aangekondigd zijn, gokte Eindhoven Rockcity op basis van hardnekkige geruchten al op de komst van Avatarium (SE), The Vintage Caravan (ICE), Spiders (UK). Die kunnen we dan nu ook definitief bevestigen. Tevens noteren we Eagles Of Death Metal (US), Pro-Pain (US), en Radio Bikini (NL). De voorverkoop van Speedfest #10 start zaterdag 27 juni om 10.00 uur.

Wie jarig is trakteert, luidt het cliché”, laat mede-organisator en Peter Pan Speedrockfrontman Peter van Elderen verheugd weten. “Dus wij ook – en hoe! We willen dat ons tienjarig jubileum nog lang nazindert bij de bezoekers en de geschiedenis ingaat als een killer-editie. Met Eagles Of Death Metal halen we de perfecte afsluiter binnen: het vleugje kaneel op de slagroom op de chocola op de in Peter Pan Speedrock Heavy Lager Beer gedrenkte aardbei van de Speedfesttaart.” Dat Jesse Hughes en Josh Homme zelf ook zin hebben in Speedfest #10 blijkt wel uit de nieuwe trailer.

Line-up Speedfest #10

Ook deze jubileumeditie van Speedfest krijgt weer drie podia waar meer dan twintig bands zullen spelen. Tot nu toe zijn Eagles Of Death Metal, Danko Jones, Carcass, Napalm Death, Obituary, Voivod, Backyard Babies, Pro-Pain, Avatarium, The Dictators NYC, The Vintage Caravan, Spiders en Radio Bikini bevestigd. Meer namen volgen snel.

Voorverkoop Speedfesttickets

Deze jubileumeditie gaan er geen Early Birdtickets in de voorverkoop. Wel heeft de organisatie een aantal verrassingen in petto voor de diehard Speedfestfans; daarover spoedig meer. De reguliere tickets à € 48,- (exclusief servicekosten) zijn vanaf morgen (zaterdag) 10.00 uur verkrijgbaar via de Speedfest site en de Primera-winkels.

Speedfest poster