Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 december 2023

Scroll to top

Top

Facebook actie: win tickets voor Rob Zombie @ Effenaar

Rob Zombie
Redactie

Koning van de shockrock en horrormeester himself komt voor exclusieve Nederlandse show naar Effenaar deze zomer. Schrijver, filmmaker, maar toch vooral Hellbilly Deluxe! Rob Zombie (foto: Elke Teurlinckx) heeft een loopbaan in de rock ’n roll die er niet om liegt. Bovendien reist het gezelschap de wereld over met een spectaculaire live show die de klanken van rock, metal, industrial en electronica ondersteunen. Als support act nemen ze bovendien ook nog eens Skindred mee. Op woensdag 29 juli strijken de Amerikanen dus neer in het pitoreskse Eindhoven Rockcity, en jij kunt daar bij zijn… (meer info over deze show, check: Effenaar).

Tickets winnen!! ACTIE IS BEEINDIGD!

In samenwerking met De Effenaar mag Eindhoven Rockcity 2 tickets weggeven. Wil jij samen met je vriend, je vriendin, je oma, tinder-date of maîtresse naar de show van Rob Zombie?! Dan hoef je slecht 2 dingen te doen. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like onze Facebook pagina en deel het bericht met de actie op je timeline. De actie duurt tot donderdag 9 juli aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!

Rob Zombie