Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Speedfest voegt weer 3 nieuwe acts toe aan line-up

speedfest
Redactie

Het Speedfest affiche voor de jubileum editie krijgt steeds meer vorm. Vandaag gooit de organisatie er wederom drie nieuwe namen tegenaan: Bob Wayne, High on Fire en organisator Peter Pan Speedrock zelf. Dat deze laatste op zaterdag 21 november in het Eindhovense Klokgebouw acte de presence geven, is natuurlijk geen verrassing. Of ook het hardnekkige The Exploited gerucht nog bewaarheid wordt, is nog altijd even de vraag.

De complete line-up van Speedfest #10 tot nu toe: Bob Wayne, High on Fire, Peter Pan Speedrock, Eagles Of Death Metal, Danko Jones, Carcass, Napalm Death, Obituary, Voivod, Backyard Babies, Pro-Pain, Avatarium, The Dictators NYC, The Vintage Caravan, Spiders en Radio Bikini bevestigd. Meer namen volgen snel.

Deze jubileumeditie gaan er geen Early Birdtickets in de voorverkoop. Wel heeft de organisatie een aantal verrassingen in petto voor de diehard Speedfestfans; daarover spoedig meer. De reguliere tickets à € 48,- (exclusief servicekosten) zijn vanaf morgen (zaterdag) 10.00 uur verkrijgbaar via de Speedfest site en de Primera-winkels.