Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 januari 2023

Scroll to top

Top

Win een fles Trooper (Iron Maiden bier) bij De Bierbrigadier

Win een fles Trooper (Iron Maiden bier) bij De Bierbrigadier
Redactie

Eindhoven Rockcity en bier! Dat gaat hand in hand. De craft beer trend is ook aan ons niet voorbij gegaan. Eindhoven heeft tegenwoordig steeds meer mooie plekken waar je heerlijke speciaalbieren kunt verkrijgen, naast het gewone “saaie” pils.

De laatste nieuwe aanwinst in het hart van de stad is de winkel van De Bierbrigadier. Een prachtig winkeltje in de Bergstraat met een zeer breed (en soms ook exclusief assortiment) aan bieren. Je kunt hier terecht voor mooie Pilsners, fraaie IPA’s, dikke Stouts, smaakvolle Porters en nog veel meer. Brouwerijen uit België, Nederland, Engeland, Duitsland, maar ook Spanje, Schotland en Denemarken zijn ruimschoots vertegenwoordigd.

Win 1 van de 3 flessen Trooper

maiden-beerSamen met De Bierbrigadier vieren we het heugelijke feit dat het Iron Maiden bier Trooper (in net iets meer dan twee jaar) inmiddels meer dan 10 miljoen pints (iet meer dan 0,5 liter) heeft afgezet. Wij geven in samenwerking met De Bierbrigadier drie van deze mooie flessen weg (0,5 liter Premium British Beer 4,8% vol.). De drie gelukkige winnaars mogen het flesje ophalen in de winkel van De Bierbrigadier in Eindhoven.

Wat moet je doen? ACTIE IS BEEINDIGD!

Het is eigenlijk heel simpel. 1) Ga naar dit Facebookbericht. 2) Deel het op je eigen timeline. 3) Like de FB pagina van De Bierbrigadier en de FB pagina van Eindhoven Rockcity. Na het weekend maken we de drie winnaars bekend. (Heb je geen Facebook, maar wel twitter? Dan kan je ook meedoen door deze tweet te retweeten en Eindhoven Rockcity te volgen op Twitter. Heb je Facebook EN Twitter? Dan maak je twee keer kans). Nb. om mee te doen moet je uiteraard wel ouder dan 18 jaar zijn: nix18.

Over De Bierbrigadier

De Bierbrigade is DE speciaalbierwinkel in Eindhoven. Een winkel waar je terecht kan voor een groot assortiment bier van microbrouwerijen uit de hele wereld. Je vindt de winkel aan de Bergstraat 41, (5611JX Eindhoven). Openingstijden: dinsdag – woensdag: 11.00uur – 18.00uur, vrijdag: 11.00uur – 21.00uur. Zaterdag: 11.00uur – 18.00uur.

11401053_1586979781569544_2957570115794442754_n