Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Programma Eindhoven Metal Meeting compleet

Eindhoven Metal Meeting
Redactie

Het programma van de Eindhoven Metal Meeting is zojuist compleet gemaakt. Met de toevoegingen van Nuclear Assault, Bodyfarm, Craft, Gama Bomb, Angelus Apatrida, Aeternus, Incantation, Pentagram Chile, Funerus, Herectic en The Heritance is de affiche volledig gevuld. Het festival wat in december voor de zevende keer op rij plaatsvindt in de Eindhovense Effenaar is inmiddels een international begrip bij liefhebbers van de extreme metal genres. De laatste edities waren steevast uitverkocht, dus ben er op tijd bij voor een kaartje.

In totaal zullen 36 bands hun opwachting maken op 11 en 12 december 2015. Combi-tickets zijn beschikbaar op de officiële website van het festival en kosten €80 (excl. service kosten) in voorverkoop. De dagindeling en dagtickets worden op maandag 27 juli bekend gemaakt. Op dinsdag 28 juli start dan ook de voorverkoop van de dagtickets.

Complete Eindhoven Metal Meeting line-up:

AETERNUS (NO), AHAB (DE), ANGELUS APATRIDA (ES), BEHEMOTH (POL), BODYFARM (NL), CANDLEMASS (SWE), CONAN (UK), CRAFT (SWE), DESASTER (DE), DISABUSE (NL), FUNERUS (US), GAMA BOMB (IRE), GEHENNAH (SWE), GOD DETHRONED (NL), HERETIC (NL), HOODED MENACE (FIN), INCANTATION (USA), LVCIFYRE (UK), MARDUK (SWE), MOURNING BELOVETH (IRE), NECROPHOBIC (SWE), NECROS CHRISTOS (DE), NIFELHEIM (SWE), NO RETURN (FR), NUCLEAR ASSAULT (US) – European Farewell show, ONSLAUGHT (UK), PENTAGRAM CHILE (CL), PURGATORY (DE), SAMAEL (CH) – ‘Ceremony Of Opposites’ setlist, SHORES OF NULL (IT), SOLSTICE (UK), THE HERITANCE (NL), TODESTRIEBE (RU), VAMPIRE (SWE), VEKTOR (US), WINTERFYLLETH (UK).

Eindhoven Metalmeeting