Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Effenaar show van Queensrÿche

queensryche
Redactie

Laten we er zo vlak voor het weekend nog een mooie actie ingooien. We hebben namelijk wat kaarten weg te geven voor de Effenaar show van Queensrÿche met special guest Armored Saint. Op dinsdag 4 augustus staan deze grootheden in Eindhoven op de bühne en Eindhoven Rockcity geeft in samenwerking met de Effenaar 2 kaarten weg.

Er was een periode dat Queensrÿche voor een uitverkocht Ahoy zorgde. Die hoogtij dagen zijn inmiddels voorbij, maar dat neemt niet weg dat deze band uit Seattle nog altijd tot de absolute top van de melodieuze progrock/metal scene behoort. Menig band is geïnspireerd en beïnvloed door deze Amerikanen. Versterkt met de legendarische Crimson Glory zanger Todd de La Torre verkeert de band weer in ongekende bloedvorm! De albums ‘Operation: Mindcrime’ en ‘Empire’ zijn ware klassiekers waarop Queensrÿche de rock- en metalwereld inpalmde.

Tickets Queensrÿche winnen? ACTIE BEEINDIGD!

In samenwerking met De Effenaar mag Eindhoven Rockcity 2 tickets weggeven. Wil jij hierheen, dan hoef je slecht 2 dingen te doen. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like onze Facebook pagina en deel het bericht met de actie op je timeline. De actie duurt tot woensdag 29 juli aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!

Queensrÿche