Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Zondag 30 augustus: Rocktocht Eindhoven

Rocktocht
Redactie

Rocktocht zegt u? Jazeker! Een heuse rocktocht door ons eigen Eindhoven Rockcity. Een zondagmiddag en -avond waarbij je van kroeg naar podium kunt trekken om toffe vette rock- stoner- en metalbands te checken.

Van het Catharinaplein naar Stratumseind en weer terug. Afgelopen 8 februari van dit jaar was de eerste editie en zondag 30 augustus gaat de Rocktocht op herhaling met een nog dikkere programmering. Het programma is zojuist bekend gemaakt en vind je hieronder.

Rocktocht line-up en podia:

Maar liefst 15 kwaliteitsbands verdeeld over 6 podia. En dan mag je ook nog eens overal gratis binnen. Als dat je nog niet over de streep trekt, dan misschien de line-up wel. Maar liefst 15 kwaliteitbands verdeeld over 6 podia. Onder andere From Earth, Note to Amy, Monotheist, The 101’s, Tsar Bompa en The Afterveins bevolken de podia van Dynamo, Altstadt, The Jack, De Kram, Stage Music Cafe en Aloys. Voor meer info check de Rocktocht facebook pagina.

Rocktocht 2015