Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 9 december 2022

Scroll to top

Top

6 nieuwe namen voor Speedfest Affiche

speedfest
Redactie

​Met de toevoeging van Refused (SE), Nick Oliveri’s Mondo Generator (US), Klingonz (UK), Crobot (US), Scorpion Child (US) en Buffalo Summer (UK) krijgt de tiende Speedfest op zaterdag 21 november in het Klokgebouw in Eindhoven stilaan zijn definitieve vorm. Er komen nog enkele acts bij; deze worden spoedig bekendgemaakt.

Peter Pan Speedrock-frontman Peter van Elderen laat weten dat de jubileumeditie iedereen omver gaat blazen: “De lat ligt dit jaar héél hoog. Dat is weliswaar altijd het geval, maar omdat het de tiende keer is dat we ons eigen feestje organiseren én omdat Peter Pan Speedrock ook nog eens twintig jaar bestaat, stellen we alles in het werk om dit de meest spraakmakende editie tot nu toe maken. We hopen snel de paar laatste acts binnen te halen die we in ons vizier hebben. Daarnaast zijn we ook de haalbaarheid van een aantal wilde ideeën aan het bekijken die het festival nog meer cachet zullen geven. Zodra die definitief zijn, gaan we ermee naar buiten.

Line-up Speedfest #10 

Tot nu toe zijn bevestigd: Eagles Of Death Metal, Refused, Danko Jones, Carcass, Napalm Death, Peter Pan Speedrock, Obituary, High On Fire, Backyard Babies, Pro-Pain, Voivod, The Dictators NYC, Nick Oliveri’s Mondo Generator, Klingonz, Crobot, Bob Wayne, Scorpion Child, Avatarium, The Vintage Caravan, Buffalo Summer en Radio Bikini. De laatste namen volgen spoedig.

Van Elderen: “Ik kan wel weer gaan roepen hoe trots we op deze ge-wel-dige line-up zijn, maar volgens mij wordt dat wat eentonig. En toch… Damn… wat een gave namen zeg. En we zijn ook happy dat we de ticketprijs onder de vijf tientjes hebben gehouden. Hopelijk vieren de bezoekers onze tiende Speedfest wel dubbel zo hard want die extra baromzet kunnen we goed gebruiken (lacht).” Tickets à € 48,- (exclusief servicekosten) zijn verkrijgbaar via de Speedfest site en de Primera-winkels.