Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Tien acts voor We Are Electric @ Klokgebouw

We Are Electric
Redactie

Er werd op het Facebook account van We Are Electric al druk afgeteld naar vandaag. De organisatie heeft zojuist dan ook 10 klinkende namen voor de derde indoor editie van WE ARE ELECTRIC bekendgemaakt. Na in juni van dit jaar te zijn neergestreken op het E3 Strand in Eersel (met oa. The Prodigy als headliner) gaat het internationale crossover dancefestival komend najaar opnieuw naar binnen – net als eerder in november 2013 en -2014. Op zaterdag 14 november a.s. vindt WE ARE ELECTRIC opnieuw (voor de derde keer dus) plaats in het monumentale Klokgebouw in Eindhoven van 20.00 uur tot 7.00 uur.

Eerste We Are Electric bevestigingen

De eerste tien klinkende namen die de organisatie kan bevestigen zijn Netsky live, Tchami, Baauer, Joris Voorn, Camo & Krooked, What So Not, Dekmantel Soundsystem, Secret Cinema, Kuenta I Tambu en Arjuna Schiks. WE ARE ELECTRIC heeft dit jaar weer drie podia, opvallende decors en spraakmakende lichtshows die het nog jonge en populaire festival kenmerken. Zowel de twee Klokgebouwedities als die op het E3-strand verkochten op voorhand uit met respectievelijk 7000 en 15.000 bezoekers.

Het Belgische drum ’n bass-fenomeen Netsky scoorde onlangs de enorme hit Rio en sloot afgelopen zaterdagavond nog de 30e editie van Pukkelpop af op het hoofdpodium, waar hij zoals altijd een grote dansende mensenmassa in trance bracht met zijn overdonderende show. De Franse housepredikant Tchami grossiert op zijn beurt in de beste future house die je maar kunt bedenken, diep en dansbaar. Met bijna 47 miljoen views op YouTube is Baauer vooral bekend vanwege zijn Harlem Shake, maar deze trap and bass-held staat ook garant voor optredens vol maffe mixen en andere partybangers, zoals hij afgelopen zondagnacht nog op Lowlands bewees voor een publiek dat hij liet ontploffen. Ook Joris Voorn is daartoe in staat. Zijn messcherpe techno met uitstapjes naar diverse andere dancestijlen is toegesneden op het publiek dat niks anders wil doen dan dansen. Meer eigenzinnige acts volgen spoedig.

Early Birdtickets voor WE ARE ELECTRIC uitverkocht

De voordelige Early Birdtickets (€ 29,-) waren in no time uitverkocht. Momenteel zijn nog de Regular Tickets (€ 35,-) beschikbaar. Daarna zijn nog de Late Tickets (€ 39,-) te koop. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder. De soorten tickets op een rijtje:

– Early Birdtickets: € 29,- (exclusief servicekosten €  2,50) – UITVERKOCHT!
– Regular tickets: € 35,- (exclusief servicekosten €  2,50)
– Late tickets: € 39,- (exclusief servicekosten €  2,50)

Tickets voor WE ARE ELECTRIC zijn online verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl/tickets