Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Programma voor Popronde Eindhoven compleet

popronde
Redactie

Ieder jaar reist de Popronde door het land en doet daarbij (uiteraard) steevast ook Eindhoven aan. Dit jaar staan een keur aan artiesten en bands op vrijdag 25 september in diverse zalen en kroegen in Eindhoven. Onder andere bij The Jack, Altstadt, Van Moll, Stage Music Cafe, Wilhelmina, Effenaar en Blue Collar Hotel kun je tercht voor live muziek.

Het complete programma en indeling vind je hier. Voor informatie tijdens Popronde Eindhoven, tips en voor merchandise bezoek je vanaf 19.30 uur de Popronde infostand op Catharinaplein. Hier kun je ook terecht voor Popronde CD’s van de vorige edities, de jubileum CD box, Popronde oordopjes, polsbandjes, tasjes, T-shirts, petjes en paraplu’s.

Vanaf 02:00 tot 04.00 uur kun je wederom bij de Effenaar naar binnen voor de inmiddels befaamde afterparty met een optreden van dance-sensatie Yakumo. Blijf vooral hangen na Yakumo, want we dansen dan de nacht in met speciale DJ-sets van een aantal Popronde artiesten!

Over Popronde

Popronde vindt dit jaar plaats in 40 steden gedurende de periode van 17 september t/m 28 november. Naar verwachting zullen tenminste 750 podia deelnemen en ruim 1300 optredens plaatsvinden door de geselecteerde artiesten. Popronde 2015 vindt plaats in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Emmen, Enschede, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Oss, Roermond, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht, Wageningen, Weert, Venlo, Zutphen en Zwolle.

Popronde werkt onder meer samen met 3FM Serious Talent, VPRO’s 3VOOR12, OOR, Pinguin Radio, Record Store Day en Festivalinfo. De Popronde wordt in nauwe samenwerking met lokale organisaties op muziekgebied georganiseerd. Gemeenschappelijk doel is signalering en promotie van talent, doorstroom naar een groter publiek en voeding van de Nederlandse popmuziek.

Popronde wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds voor Cultuurparticipatie, de deelnemende gemeentes en de circa 750 deelnemende locaties.