Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

DDW Music programma tijdens Dutch Design Week

Dutch Design Week
Redactie

Dutch Design Week introduceert voor het eerst dit jaar DDW Music! Het muzikale gedeelte ontbrak in de voorgaande edities, maar van 17 t/m 25 oktober zijn er dit jaar dagelijks liveoptredens op verschillende locaties in de Eindhovense binnenstad. Tevens gratis toegankelijk op vertoon van een DDW passe-partout. Twintig namen, waaronder Ryley Walker, Afterpartees en Falco Benz maken de line-up compleet. Eerder werden shows van Two Gallants en Rufus Wainwright reeds aangekondigd. De online ticketverkoop is gestart en via deze link vind je het volledige programma en dagindeling.

DDW Music

DDW Music is een samenwerking tussen Dutch Design Week, de Effenaar en boekingsbureau Friendly Fire. Tijdens de week zijn er in de stad liveoptredens in onder meer café Altstadt, Van Abbemuseum, Tuchthuis, Stroomhuis, café Wilhelmina, Arcade, Nul Zes – en op het Ketelhuisplein (dagelijks van 16.00 en 19.00 uur).

Het programma van DDW Music is met onder meer folk, garage, indie en electronica divers en vooruitstrevend. De complete line-up is als volgt: Rufus Wainwright, Ryley Walker, Afterpartees, Falco Benz, Dazzled Sticks, OIJ, Two Gallants, St. Tropez, Nouveau Vélo, LoneLady, New Desert Blues, Rachel Sermanni, Throes + The Shine, BEA1991, Charlie Cunningham, Demob Happy, K.Flay, K15, STUFF., Young Marco, The Prettiots, Fickle Friends, Elvis Perkins, Seven Davis Jr, Hollis Brown, Grim Tim, I Have a Tribe, Fraser A. Gorman, The Homesick.

Tickets DDW

Alle concerten (m.u.v. de Specials) zijn gratis op vertoon van een DDW passe-partout (online voorverkoop: €16,00, excl. Servicekosten). Zonder passe-partout is de entree €5,00 per concert (alleen deurverkoop). Voor de eerder aangekondigde Specials van Two Gallants (Effenaar, donderdag 22 oktober) en Rufus Wainwright (Muziekgebouw, zondag 25 oktober) zijn kaarten verkrijgbaar via de website van de Effenaar (www.effenaar.nl).

The Closing Party

Ook nieuw dit jaar: The Closing Party, het officiële eindfeest van DDW op zaterdag 24 oktober in de Effenaar. Tickets voor deze avond, met optredens van onder meer dj’s/producers Kutmah (VK) en Zes (NL), zijn binnenkort verkrijgbaar via de website van DDW.

Dutch Design Week vindt plaats van zaterdag 17 t/m zondag 25 oktober in Eindhoven (Nederland). Met het thema ‘What if…’ eert en benadrukt DDW dit jaar negen dagen lang de verbeeldingskracht van ontwerpers.

DDW