Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 2 maart 2024

Scroll to top

Top

Timetable Brandend Zand Festival beschikbaar

Redactie

De Effenaar organiseert ook dit jaar één van de gezelligste gratis festivals van Eindhoven. In samenwerking met en tijdens Hallo Cultuur vindt de 11e editie van Brandend Zand plaats. Het nazomerfestival zal zoals ieder jaar plaatsvinden in de eigen achtertuin en de zalen van de Effenaar.

Het leuke en gezellige aan Brandend Zand is dat het een echt familiefestival is. Kinderen gaan uit hun dak met allerlei activiteiten en de grote kinderen onder ons vermaken zich met de muzie, bands, barbecue en een biertje.

Voor de programmering heeft de Effenaar weer een keur aan diversiteit weten vast te leggen. Dit jaar treden op: zZz, Meschiya lake & The Little Big Horns, Reverend Deadeye Ft. Brother A., The Skatalikes, Fake Billy & the False Phrophets, PAON, Mustangs en Aiden. Naast deze liveacts en bands kunnen we ook een drietal DJ’s noteren: DJ Rob’a’Billy, DJ Blackwax, DJ Fat Jesus. Of Anneke Grönloh ook dit jaar de weer de Brandend Zand Award gaat uitreiken, is ons momenteel nog niet bekend.

Update 02-09: timetable Brandend Zand bekend

De Timetable is nu ook bekend. Check hieronder de indeling en locaties.

 

timetable