Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Winnen: 2x 2 kaarten voor Def Americans @ Muziekgebouw Eindhoven

Def Americans
Redactie

Met de Johnny Cash Memorial Show zetten Def Americans ieder jaar in op een overweldigende, respectvolle en spetterende show, waarin de herinnering en de sound van the Man in Black springlevend worden gehouden. Dit jaar is de plaats van handeling het Muziekgebouw Frits Philips in Eindhoven. En wel op vrijdag 11 september aanstaande. In samenwerking met het Muziekgebouw mogen wij 2 setjes kaarten weggeven. Wil jij met je vriend, vriendin, schoonmoeder, oma, tinder-date of maîtresse bij deze unieke show zijn, lees dan even goed verder…

Hoe win je een setje kaarten? ACTIE IS GEËINDIGD!

Heel simpel eigenlijk: je hoeft slecht 2 dingen te doen. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like deze pagina en deel het bericht met de actie op je eigen timeline. De actie duurt tot dinsdag 8 september aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend!

Over Def Americans

Een slordige 60 jaar na de eerste hits van Johnny Cash weten deze Eindhovenaren de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. Inmiddels kunnen de heren en dame van Def Americans terugblikken op een lange reeks succesvolle shows in het club- en festivalcircuit door heel het land. Ook meerdere geslaagde theatertours behoren inmiddels tot het cv. En met recente shows in België, Duitsland en Noorwegen en optredens in Engeland in het verschiet, steekt het gezelschap ook steeds vaker de landsgrenzen over met hun succesformule. www.defamericans.nl