Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Female Metal Event (FemME) @ Effenaar preview

FemME
Redactie

FemME, het Female Metal Event vindt dit jaar plaats op 16 en 17 oktober 2015. Na de succesvolle eerste editie in 2014 is de 2015 editie uitbreid naar 2 dagen en 2 zalen en daarmee FemME het grootste Female Metal Event van Nederland. De plaats van handeling is wederom de Eindhovense Effenaar. Grote namen in het genre, zoals Lacuna Coil en Therion staan dit weekend op de planken. Maar buiten de grotere acts is de diversiteit en kwaliteit van het programma indrukwekkend. Samen met de organisatie van FemME mag Eindhoven Rockcity een setje kaarten (combi-ticket voor beide dagen) weggeven!

FemME kaarten winnen? ACTIE BEEINDIGD!

Laten we de actie lekker simpel houden. Ga hiervoor naar ons Facebook bericht en tag de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties onder het bericht. Dan loot je automatisch mee voor de 2 combitickets! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beiden? Mooi: dubbele kansen. Zo simpel is het. Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, like etc.) We maken de winnaar 6 oktober aanstaande bekend.

FemME Programma en Timetable

De programmering van FemME is inmiddels helemaal rond met een grote diversiteit aan acts. Zo zien we Lacuna Coil, Therion, The Gentle Storm, Tristania, Xandria, Stream of Passion, Draconian, Luciferian Light Orchestra Visions of Atlantis, Aeverium, Kingfisher Sky, Autumn, Aira Flame, Whyzdom, Karmaflow, Effloresce, Cripper, Dyonisis, Sin7SinS, Purest of Pain, Unshine en Lovelorn Dolls terug op de affiche. De kaartverkoop van FemME is inmiddels in volle gang, waarbij een vrijdag ticket 39,00 euro kost, op zaterdag ben je voor 49,00 euro binnen en wil je beide dagen dan kost een combiticket 79,00 euro. Tickets vind je hier. Inmiddels is ook de timetable bekendgemaakt:

FemME

 

Trailer