Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Uncle Acid and the Deadbeats concert tickets winnen

Uncle Acid & the deadbeats
Redactie

De platen als ‘Blood Lust’ en ‘Mind Control’ legden de Engelse occulte doom- en psychedelische stonerrockers van Uncle Acid & the Deadbeats geen windeieren. De platen werden enthousiast ontvangen en band mocht zelfs op wereldtournee met met niemand minder dan Black Sabbath. Het nieuwe album ‘The Night Creeper’ gaat heerlijk gruizig door waar de mannen gebleven waren. Voor de liefhebbers van deze hardrock-fuzz met herhalende slepende ritmes en de klassieke Hammer horrorfilms als thematische inspiratiebron hebben we goed nieuws. De heren komen voor een dikke headliner show naar Eindhoven Rock City! Op donderdag 12 november nemen ze ook nog eens Spiders als support act mee naar De Effenaar.

Winnen: 2x 2 kaarten Uncle Acid & the Deadbeats ACTIE AFGELOPEN!

We hebben nog meer goed nieuws. Van de sympathieke lui aan de Dommelstraat mogen we hier ook nog eens 2 setjes kaarten voor weggeven. Hoe? Laten we de actie lekker simpel houden: ga naar ons Facebook bericht en tag de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties onder het bericht. Dan loot je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen. Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc.) We maken de winnaars 13 oktober aanstaande bekend.

Uncle Acid Effenaar