Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Fotoverslag: Saybia live @ Effenaar 11-10

Saybia
Redactie

Als op zondagavond 11 oktober na afloop van de Eindhovense Marathon langzaam de rust in de binnenstad terugkeerde, keert Saybia wederom terug op de planken van de net niet uitverkochte grote zaal van de Effenaar.

Ondanks dat zanger Søren Huss niet altijd even goed bij stem was deze avond, blijven de liedjes als ‘The Day After Tomorrow’, ‘The Second You Sleep’ en ‘I Surrender’ enorm beklijven. Voor Eindhoven Rock City was fotograaf Elke Teurlinckx aanwezig om de Deense band op de gevoelige plaat vast te leggen. Ze pikte uiteraard ook support act Bewilder mee…

Bewilder:

bewilder1

bewilder2

bewilder3

bewilder7

Bewilder

bewilder5

bewilder4Saybia:

Saybia1

 

Saybia2

saybia3

saybia4

saybia5

saybia6

saybia7

saybia8

saybia9

saybia10

saybia11