Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 juli 2024

Scroll to top

Top

Eerste naam Paaspop 2016 uitgelekt?

Eerste naam Paaspop 2016 uitgelekt?
Redactie

Het zal niet lang meer duren voordat Paaspop met de eerste nieuwsberichten gaat komen voor de 2016 editie. Binnen enkele weken verwachten we info over bijvoorbeeld early-bird tickets. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de programmering en daarbij lukt het niet altijd om alles geheim te houden.

De thrash metal veteranen van Exodus gooide er namelijk een complete lijst aan tourdata uit. Deze werd door het gerenomeerde metal-magazine Blabbertmouth (zie ook onderstaande screenshot) opgepikt en daarbij zagen we op zaterdag 26 maart Schijndel voorbij komen. Die noteren we dus alvast.

Paaspop zal zelf binnenkort ongetwijfeld met de eerste bevestigingen komen. De metal fans weten in ieder geval dat ze wederom niet worden vergeten. Het festival met Pasen valt in 2016 lekker vroeg in het seizoen. Op 25, 26 en 27 maart kun je weer terecht op het terrein in Schijndel voor 1 van de leukste festivals van Nederland.

UPDATE: Ontkent Paaspop Exodus op twitter?

Tourdates Exodus:

Exodus