Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Winnen: 2x 2 kaarten voor In Flames @ Effenaar

In Flames
Redactie

Het Zweedse metalinstituut In Flames draait al een hele poos mee en wordt gezien als een van de pioniers uit melodische deathmetal (zgn. Gothenburgsound). De laatste periode raakt de band ook steeds meer het mainstream-metalpubliek door een toegankelijkere sound.

Afgelopen jaar stond de band voor grote shows op diverse festivals zoals Graspop, Pukkelpop, Hellfest, Download, Wacken en Rock am Ring. De band is al een tijdje op tournee en het laatste album ‘Siren Charms’ is alweer van eind 2014, maar de InFlames plakt er nog een headline tour achteraan. Ook Eindhoven wordt niet vergeten. Op dinsdag 10 november staat de act in de grote zaal van De Effenaar.

Winnen: 2x 2 kaarten In Flames @ Effenaar ACTIE BEEINDIGD!

In samenwerking met De Effenaar mogen we 2 setjes kaarten voor weggeven. Hoe? Laten we de actie lekker simpel houden: ga naar ons Facebook bericht en tag de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties onder het bericht. Dan loot je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen. Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc.) We maken de winnaars maandag 26 oktober aanstaande bekend.