Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Winnen: 2x 2 kaarten voor Stratovarius @ Effenaar

Stratovarius
Redactie

We blijven met kaarten strooien deze maand. Nu voor de liefhebbers van een flink potje (power)metal: Stratovarius is toch wel één van dé vaandeldragers in het melodische powermetal genre. Sinds het vertrek van Timo Tolkki is de band bovendien aan een tweede leven begonnen, waarbij het aan de lopende band sterke platen en puike optredens aflevert.

Momenteel trekt de band door Europa in het kader van de ‘Eternal World Tour 2015’ voor een zeer uitgebreide headline tournee en neemt ook twee dikke support acts mee: Gloryhammer & Divine Ascension. Op donderdag 5 november aanstaande strijkt de tour neer in Eindhoven. De Effenaar is voor powermetal-fans deze avond dan ook the place to be!

Winnen: 2x 2 kaarten Stratovarius @ Effenaar

In samenwerking met De Effenaar mogen we 2 setjes kaarten voor weggeven deze Stratovarius show. Hoe? heel simpel: ga naar ons Facebook bericht en tag de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties onder het bericht. Dan loot je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen. We maken de winnaars dinsdagochtend 3 november bekend.