Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Speedfest tickets gaan hard, wijziging in programma

speedfest
Redactie

De Speedfest tickets gaan als warme broodjes over de toonbank. Of liever gezegd zoals het Speedfest twitter account vermeldt: “The ticket sales for Speedfest are going faster than a V8 powered DAF 33“. Met een topprogramma, waaronder Danko Jones, Refused en Eagles of Death Metal, verbaast ons dat ook niets.

Met nog minder dan twee weken te gaan staat er niets in de weg om er weer een top feest van te maken in het Klokgebouw te Eindhoven op zaterdag 21 november. Dus wil je erbij zijn, ben dan snel met het aanschaffen van een ticket.

Wellicht een kleine teleurstelling voor de fans van Black Tusk. De Amerikaanse sludge metalband heeft de complete tour met High on Fire afgeblazen en is er ook op Speedfest niet bij (High on Fire speelt overigens wel!). Black Tusk wordt vervangen door het duo White Miles, waarvan je een dikke portie “dirty pole dance stoner blues rock” kunt verwachten.

Speedfest Timetable

Het tijdschema is inmiddels aangepast en definitief gemaakt, inclusief het programma in de foodcourt hal, waar je zeker DJ Rooie Neger niet mag missen. Zie hieronder de details:

Speedfest timetable