Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Dynamo Metalfest voegt 3 acts toe aan affiche

Mina Caputo
Redactie

Met Dynamo Metalfest in juli van dit jaar nog vers in het geheugen (check hier onze review en foto’s van de 2015 editie), wordt er achter de schermen hard gewerkt om het succesvolle evenement op de kunstijsbaan in 2016 te overtreffen. Tijdens de eerste editie werd Sacred Reich trots aangekondigd als eerste band.

We kunnen voor  zaterdag 16 juli 2016 hier nu drie nieuwe acts aan toevoegen: Life of Agony (foto live @Effenaar), Powerwolf en Audrey Horne. Daarmee zijn er 4 plekken op de bill gevuld en nog plaats voor 5 acts op de 2e Dynamo Metalfest. Tickets voor Dynamo Metalfest zijn inmiddels reeds enige tijd in de verkoop (link).

Dynamo Metalfest 2016