Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Epic Metal Fest

epica
Redactie

Ja de kop van di artikel heb je goed gelezen: we geven kaarten weg voor het Epic Metal Fest! Het door Epica georganiseerde festival heeft reeds een tijdje de programmering compleet. Een aantal grote en illustere namen, zoals Moonspell, Sepultura en Fear Factory, prijken trots op het affiche.

De Nederlandse inbreng is er met Delain en natuurlijk zal ook Epica zelf in het monumentale Eindhovense Klokgebouw op het podium te zien zijn op deze zondag 22 november daags na Speedfest. Meer info over de complete line-up, timetable en ticketverkoop vind je op de website van het festival.

Tickets Epic Metal Fest winnen! ACTIE AFGELOPEN!

In samenwerking met Epic Metal Fest mogen we een setje van 2 kaarten voor weggeven. Wil jij samen met je vriend, je vriendin, je oma, tinder-date of maîtresse naar de Epic Metal Fest?! Dan hoef je slecht 2 dingen te doen:

Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like onze Facebook pagina en deel het bericht met de actie op je eigen timeline. Dan loot je automatisch mee voor het setje met 2 kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Volg ons twitter account en retweet dan deze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen. We maken de winnaars maandag 16 november aanstaande bekend.

Epic Metal Fest