Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Mozes and the Firstborn doet Mini-tour door Nederland

Mozes and the Firstborn
Guido Segers

Mozes and the Firstborn zal in maart een korte tour van vier concerten door het land doen. De Psychedelische garagerockers uit Eindhoven die bekendheid verwierven met de übercatchy single ‘I God Skills’ zijn te zien in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen. De kaartverkoop start op zaterdag 21 november om 10.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia

Het volledige tourschema ziet er als volgt uit:

09/03: Amsterdam, Paradiso
10/03: Eindhoven, Stroomhuis
11/03: Rotterdam V11
12/03: Nijmegen, Merleyn

Over Mozes and the Firstborn

De band wordt in 2010 opgericht en een jaar later brengen Melle Dielesen, Ernst-Jan van Doorn, Corto Blommaert en Raven Aartsen de ‘I Got Skills’ EP uit. In maart 2013 debuteert Mozes and the Firstborn met het gelijknamige album. Daarna toeren ze twee jaar lang de wereld rond.

Het afgelopen jaar gebruikte de band om aan nieuw materiaal te werken en de batterij weer helemaal op te laden voor het volgende avontuur. De heren van Mozes and the Firstborn laten weten: “2016; maak de borst maar nat!”

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de websites van de podia te kopen, aangezien het risico op aanschaf van ongeldige kaarten groot is. Meer informatie over Mozes and the Firstborn is te vinden op de site van de band.