Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Up In Smoke Roadfestival strijkt neer in Eindhoven

belzebong
Guido Segers

Het toerende Up In Smoke festival doet op 18 maart 2016 Eindhoven aan. Drie hele fijne stonerbands staan dan in het Tuchthuis met lokale support. Bevestigd zijn Stoned Jesus, Mars Red Sky en Belzebong (foto). Het is de op één na laatste dag van de tour, welke van 1 maart tot en met 19 maart door Europa gaat.

Het is inmiddels de zevende editie van het het roadfestival. Op eerder editites traden bands als My Sleeping Karma, Monkey3, The Atomic Bitchwax en Colour Haze aan op het festival. De Up In Smoke tour nummer 7 stopt  in Eindhoven en brengt de het Oekraïense Stoned Jesus, de Fransen van Mars Red Sky en het Poolse Belzebong mee. In het Tuchthuis worden je trommelvliezen ongenadig gegeseld door deze bonte verzameling bands die je het complete spectrum van de overkoepelende term stoner laten horen en vooral voelen.

De organisatie van de avond zijn dezelfde heren die achter onder andere Dynamo Metal Fest, Into The Grave en Into The Void zitten. De motivatie achter deze avond is vooral dat de heren het vet vinden. Dat vinden wij ook.
Tickets zijn al te koop.
Klik hier voor het Facebook event.

11221356_454569101410486_392157748318536779_n