Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

De Effenaar presenteert Lichting

De Effenaar presenteert Lichting
Guido Segers

De programmeurs van de Effenaar zijn altijd op zoek naar de nieuwste lichting bands op festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole, maar ook ver buiten de landsgrenzen. Om het moois wat ze daar vinden met je te delen is er een nieuwe reeks shows aangekondigd, getiteld: Lichting.

Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je op de hoogte blijven? Dan mag je even appen naar 06 830 612 14. Wie weet komt jouw ontdekking dan wel naar Eindhoven. Lichting is een samenwerking van de Effenaar, Altstadt en diverse andere concertlocaties.

De eerste shows zijn ook al aangekondigd:

23 januari  //  Hidden Charms @ Altstadt
Hidden Charms klinkt alsof de bandleden opgegroeid zijn in de 60’s op een strak dieet van Shocking Blue, The Rolling Stones, Ennio Morricone en Van Morrison, daarna in een tijdmachine zijn gestapt en muziek zijn gaan maken in 2015.

11 maart  //  Vök + CUT_ @ Altstadt
Vök uit IJsland maakt dromerige indie elektro pop. Het mixt weemoedige elektronica en melodieuze zang met saxofoon en gitaar. Denk aan het hypnotische van The xx met de sensualiteit van The Knife en Poliça’s overdubbing.

Zaterdag 19 Maart  //  Taymir @ Altstadt
De puntige rocksongs van Taymir hebben een heerlijk Brits randje en worden steeds sterker. Fans van Miles Kane en Artic Monkeys kunnen maar beter even de agenda checken, want 19 maart worden er biertjes gedronken in Altstadt!

Meer info vind je op de site van de Effenaar.