Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 december 2022

Scroll to top

Top

An Evening With Knives in het Stroomhuis 9 januari

An Evening With Knives in het Stroomhuis 9 januari
Guido Segers

Ze hebben nog niet zo heel veel in Eindhoven gespeeld om je lekker hongerig te houden naar hun muziek, maar An Evening With Knives gaat nu toch echt een show in Eindje neerzetten, in het Stroomhuis op 9 januari.

Dat pakken de heren meteen goed aan, met het Belgische Huracán als headliner en plaatjes worden gedraaid door de Radar Men From The Moon DJ’s. Entree is slechts zeven euro, wat toch een scherp prijsje is voor een zaterdagavond vol vermaak.

Eerder dit jaar bracht het drietal hun debuut EP uit op het Eindhovense Lighttown Fidelity, met daarop twee demo tracks en twee live opnames. Het liet een band horen die fijne, pakkende nummers kan schrijven, maar die ook live weet te vertolken. Ga het meemaken!

Hier vind je de link naar het Facebook Event.

12304172_538555109644423_2696994041607954752_o