Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 februari 2024

Scroll to top

Top

Metal Church op Dynamo Metalfest 2016?

Metal Church
Redactie

Waar rook is, is vuur. En het begint momenteel wel heel hard te roken als het gaat om de kansen dat we Metal Church op de komende Dynamo Metalfest gaan terugzien. Het hoofdzakelijk goed ingelichte metalblad Aardschok, met ook haar roots en bronnen dichtbij Eindhoven, wist in de papieren december editie reeds te melden dat zowel Metal Church als Monster Truck voor Dynamo Metalfest 2016 editie zouden zijn bevestigd. De organisatie haastte zich om in een facebook bericht de boel vooralsnog te ontkennen.

Tot vandaag waren er ook nog geen andere Europese datums voor Metal Church (met Mike Howe terug op zang) bekend, maar met de aankondiging van het Alcatraz metal festival bij onze zuiderburen, blijkt dat de Amerikaanse metal veteranen in de zomer van 2016 wel degelijk door Europa trekken. Het ziet er dus naar uit dat de kansen voor Metal Church op Dynamo MetalFest op 16 juli 2016 met de dag toenemen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Update 24-01-2016:

Dynamo Metalfest liet vorige week weten dat er komende week 2 nieuwe acts worden aangekondigd. Op het facebook account van het festival verscheen vandaag een video van…. juist ja: Metal Church. Dat kan bijna niet meer missen. Voorzichtig vullen we ook At The Gates in, aangezien een paar dagen geleden deze naam ook al voorbij kwam op facebook en het ook prima in het tourschema van de Zweden past. Dat en VEEL MEER toiletten!

Update 25-01-2016:

En daar issie dan; de bevestiging van de komst van Metal Church en Arch Enemy naar Dynamo Metalfest 2016! Jawel!

Metal Church bevestigd voor Alcatraz:

Alcatraz