Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Demented Are Go @ Altstadt

dementedarego
Redactie

Na de de annulering in november 2015 zijn de onbetwiste heersers van psychobilly, Demented Are Go, alsnog in Altstadt Eindhoven. En wel op zondag 17 januari. Dit keer met een geldig paspoort! De band rond zanger Sparky is al ruim dertig jaar actief en in die tijd is Demented Are Go een graag geziene gast geworden in heel Europa en ver daarbuiten.

Demented Are Go uit Wales behoort tot de belangrijkste bands binnen de internationale psychobilly scene. Ondanks dat de band al sinds de jaren 80’ menig podium onveilig heeft gemaakt is de band het touren nog lang niet moe. Verwacht een spectaculaire show, zoals deze gasten ook eerder al op Speedfest in 2012 lieten zien. Meer info over de Altstadt show via deze link.

Demented Are Go kaarten winnen @ Altstadt Eindhoven actie beeindigd!

In samenwerking met de Altstadt in Eindhoven mogen we 2 setjes van 2 kaarten verloten onder onze bezoekers. Wil jij op zondag 17 januari erbij zijn, dan moet je snel even hetvolgende doen. Tag in ons facebook bericht de vriend of vriendin die jij zou willen meenemen naar dit concert. Geen Facebook, maar wel Twitter? Dan volstaan een retweet van onze tweet! 10 december maken we de winnaars bekend.

altstadt