Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

The 101’s naar de USA

The 101’s naar de USA
Guido Segers

Het kwam al even langs toen we de erfgenamen van Peter Pan Speedrock op een rijtje gingen zetten, maar The 101’s zijn dus van plan om in de Verenigde Staten een nieuwe plaat op te gaan nemen. Wat is daar nu het verhaal achter?

Het plan van de poppunkers is om een nieuw album op te gaan nemen in The Panda Studio’s in San Francisco met Sam Pura, bekend van zijn werk met The Story So Far, Basement, State Champs en vele anderen. Sam Pura is enthousiast om met de band te werken, maar dan moet er nog wel geld op de plank komen om een maand in opsluiting aan de slag te gaan in Californië.

Dus begon de ban deen crowdfundingactie, waarbij jij op de hoogte gehouden wordt van het proces en afhankelijk van je bijdrage ook gewoon die plaat in handen krijgt als deze afgerond is. Mooi toch? De jongens zijn op de helft, maar kunnen nog wel een handje hulp gebruiken.

Hier vindt je de actie.