Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Gruismeel zet weer leuks neer in 2016

Guido Segers

Je kon heel 2015 genieten van toffe shows van Gruismeel in de Effenaar, Altstadt, het Stroomhuis en andere wisselende locaties. In 2016 zet de organisatie weer een reeks leuke shows neer.

De aftrap vindt plaats op 16 januari, wanneer Dilly Dally het Stroomhuis op zijn kop komt zetten met een grungy rocksound (met scherp randje). De band uit Toronto trapt daarmee een veelbelovend jaar af.

Cheatahs volgt een week later op dezelfde locatie. Op vrijdagavond (22 januari, mocht je het willen noteren in je agenda) speelt deze band na optredens op Le Guess Who en Best Kept Secret eindelijk in Eindhoven met hun hippe psych garage.

Moeten we together PANGEA eigenlijk nog introduceren? Nee toch? Na meerdere succesvolle shows op de gekste plekken in Eindhoven zijn de heren weer terug voor meer. Smerige punk waar je ook fijn mee kan zingen, ja dat kan dus gewoon. Schijnbaar is er een nieuwe EP uit, dus voor optimaal genot even vooraf luisteren. Lookapony komt opwarmen, mocht je dat nodig hebben om warm te worden.

De show van Mozes and the Firstborn is al uitverkocht, dus ehm, jammer joh. Wij kijken uit naar de volgende aankondigingen. Oh, en natuurlijk op 9 april de Big Ups, punk rock van nu voor de liefhebbers van METZ, Cloud Nothings, Pissed Jeans en Fidlar.

Volg Gruismeel op facebook of via de website.

Gruismeel