Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Last minute wijzigingen voor Eindhoven Metal Meeting

Eindhoven Metal Meeting
Redactie

Terwijl op dit moment de Eindhoven Metal Meeting preparty met onder andere Malevolent Creation en Grave in volle gang is, zijn er toch nog een tweetal wijzigingen in de line-up voor de Eindhoven Metal Meeting aanstaande vrijdag en zaterdag.

Twee Eindhovense bands vullen de spots van annuleringen van Loudblast en Gamma Bomb in de Eindhovense Effenaar. De spot van Loudblast op vrijdag wordt ingevuld door Burn the Iris en op zaterdag zal Rompeprop de plek van Gamma Bomb innemen.

Naast de line-up wijzigingen nog een mededeling van huishoudelijk aard: de weekendtickets zijn inmiddels helemaal uitverkocht. Voor zaterdag zijn nog enkele losse kaarten te koop. Ben er dus op tijd bij om deze editie met zwaargewichten zoals Behemoth, Candlemass, Marduk, Nuclear Assault en Samael en nog (gedeeltelijk) mee te krijgen.

Timetable Eindhoven Metal Meeting:

Timetable

Tijdschema