Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Benefietconcert voor Komatsu

Komatsu
Reno van der Looij

Eind november wisten we te melden dat Komatsu tijdens de Europese tour met Mondo Generator in Rome beroofd is van instrumenten, geld, merchandise en allerhande gear. De tourbus werd opengebroken en werkelijk helemaal leeggehaald.

De tour werd met geleende spullen toch afgemaakt (lees bij onze collega’s van Never Mind the Hype het tourverslag inclusief alles over deze laffe beroving), maar aangezien het meeste niet gedekt wordt door de verzekering is momenteel de schade niet te overzien.

Vandaar dat platenlabel Lighttown Fidelity het initiatief heeft genomen om een benefiet te organiseren. Er zijn immers nieuwe instrumenten, pedalen en andere hardwear nodig om verder te kunnen. Dat initiatief bleek niet aan dovemansoren en het blijkt maar weer eens dat de Eindhovense rockscene voor elkaar opstaan wanneer nodig. Heretic, Candybar Planet en Radar Men from the Moon hebben direct belangeloos de medewerking toegezegd aan een benefiet concert.

Zondag 10 januari Altstadt

Op zondag 10 januari 2016 staan deze acts op de planken van de Altstad. Daarnaast kun je een aantal verrassingsoptredens verwachten. De entree is 10 euro en dat geld gaat volledig naar Komatsu. Voor  slechts een tientje kun je 4 topbands zien en Komatsu er bovenop helpen. Doen dus! Geen voorverkoop, alleen kaartverkoop aan de deur.

Benefiet