Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Verse Oogst: De Eindhovense albums van 2015

Verse Oogst: De Eindhovense albums van 2015
Guido Segers

December; het is en blijft de tijd van de lijstjes. Na de jaarlijstjes (album top 5’s) van de Rockcity promimenten en onze eigen crew, hebben we nu de releases uit Eindhoven voor je op een rijtje gezet.

In de Lichtstad kwamen namelijk ook dit jaar weer een royaal aantal vette platen uit. Het is nogal een onmogelijk opgave om de complete lijst te maken, maar wij gaan onze best doen en daar hebben we jullie hulp zeker bij nodig.

Dit is de voorlopige lijst, we gaan hem verder aanvullen met de feedback die jullie geven. Het resultaat: Een complete lijst van het beste dat Eindhoven op rock’n’roll gebied te bieden heeft. Hieronder hebben we ons voorlopige lijstje staan. Sommigen hebben we zelfs in review voor je terug te lezen.

Albumlijst