Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Stevig weekend voor Eindhoven Rockcity.

Stevig weekend voor Eindhoven Rockcity.
Guido Segers

Recent schreven we een heel stuk over de erfgenamen van Eindhoven Rockcity, na de aankondiging dat Peter Pan Speedrock zou stoppen. Wat we niet aan zagen komen, was een heel weekend lang met shows van échte Rockcity bands en dat begint komende vrijdag. Maak je agenda maar leeg, want hier wil je bij zijn!

Single presentatie Grim Tim @ Blue Collar Hotel, 8 januari
Eindhovense bluesrockers hebben een nieuwe single en een nieuwe plaat in de oven. De band vond het hoog tijd om die te presenteren aan het grote publiek en doet dat in de prachtige theaterzaal van het Blue Collar Hotel. Tevens trapt de band met deze show de nieuwe tour door Nederland en België af.
Link naar het event

KEIURBAN @ Effenaar, 8 januari
Stuurbaard Bakkebaard en Effenaar presenteren op vrijdag 8 januari: KEIURBAN! Een nieuw sympathiek festivalletje in de kleine zaal en de foyer van het poppodium aan de Dommelstraat. Op de eerste editie zijn een willekeur aan interessante acts vastgelegd. Huisband van Keiurban is het Eindhovense Stuurbaard Bakkebaard, dat elke editie nieuwe songs speelt. Op de affiche prijken verder onder andere het Belgische Bed Rugs, het Amsterdamse Naive Set en het Rotterdamse De Likt.
Link naar het event

An Evening With Knives @ Stroomhuis, 9 januari
Eindelijk weer een avond met messen in Eindhoven, met een exclusieve show van de band in het Stroomhuis met het Belgische Huracán. We spraken onlangs met de band en deze avond belooft toch echt de moeite waard te worden. Ben wel op tijd, want vol is gewoon vol bij het Stroomhuis. Het is maar dat je het weet!
Link naar het event

Komatsu Benefiet Show @ Altstadt, 10 januari
Als er één show is die je niet mag missen, dan is het deze. De jongens van Komatsu werden tijdens hun tour met Mondo Generator compleet bestolen en de verzekering is dan niet de meest gewillige. Gelukkig is er een benefietshow met onder andere Candybar Planet, Radar Men From The Moon en Heretic. Er zijn nog wat meer verrassingen waarschijnlijk, dus laat zeker even je gezicht zien en steun een band die toch wel heel veel pech heeft gehad.
Link naar het event

Naast deze shows zijn er bijvoorbeeld ook nog optredens van Dawn of Mankind en Cutting Ties. Check onze concertagenda voor een volledig overzicht.