Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Naked Song festival maakt deel programma bekend

Naked Song
Redactie

Solo, stripped down and naked“. Dat is het bekende motto van het Naked Song festival dat dit jaar op 25 juni 2016 plaatsvindt. Verspreid over zo’n 6 podia in het Eindhovense Muziekgebouw treden ruim 20 artiesten op tijdens het festival die qua stijl, van indie-folk tot rauwe americana, weigert in hokjes te denken.

Zojuist werden met Douwe Bob & Strijkkwartet, Sun Kil Moon, Alex Vargas, Luke Winslow-King, Black Oak en Dana Sipos de eerste namen bekendgemaakt voor de line-up van 2016. Meer acts volgen binnenkort. De kaarten voor Naked Song kosten 39,00 euro en de voorverkoop is inmiddels via de site van Muziekgebouw Eindhoven van start gegaan. Ben er op tijd bij aangezien het festival de voorgaande edities steeds steevast uitverkocht raakte.

Poster Naked Song 2016

Naked Song