Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 mei 2024

Scroll to top

Top

The Dirty Denims nemen een break

The Dirty Denims nemen een break
Guido Segers

De Dirty Denims nemen pauze en dat vinden we jammer. Dat berichtte de band op maandag via een bericht op Facebook. De band speelt hun laatste optreden voor de break in Muziekcafé Helmond op 23 januari.

De voornaamste reden is dat bassiste Ashley kampt met rugklachten en het niet helemaal duidelijk is wanneer de band verder kan. Vanaf februari start de bassiste met een revalidatietraject, we wensen haar daar dan ook heel veel succes mee en hopen natuurlijk op een vlot herstel zodat ze de bas in The Dirty Denims weer kan oppakken.

Het leuke nieuws is dat de rest van de band niet stil gaat zitten. Jeroen, Martijn en Mirjam gaan samen met sologitarist Marc “Marcus Young” Eijkhout en Thijs Bierens op bas rocken onder de naam THE DC/DENIMS (The dc/denims). Ze zullen hiermee een ode brengen aan grote liefde AC/DC en natuurlijk ook enkele Dirty Denims nummers in de set verwerken die aansluiten bij het AC/DC repertoire.

The Dirty Denims are gonna do something they never did before: they are gonna take a break! (for English scroll…

Posted by The Dirty Denims on Monday, 4 January 2016