Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

The Prodigy keert terug naar Paaspop, plus meer nieuwe acts

Paaspop
Reno van der Looij

Paaspop vult traditie getrouw ook in januari de affiche weer eens flink aan en Omroep Brabant had vanmorgen de primeur: De grootste naam van deze ronde zijn de Britse dance pioniers The Prodigy.

Twee jaar geleden stond de act ook al eens in Schijndel op het podium. Voor de komende editie op 25, 26 en 27 maart is het de tweede grote dance headliner naast het reeds bevestigde Underworld.

Andere nieuwe acts die zijn toegevoegd aan de toch al omvangrijke line-up: Baby Blue, Balthazar, De Staat, Baroness, Bassjackers, The Bohicas, Buster Shuffle, Che Sudaka, Circle J, Dr. Lektroluv, Erick E, Krema Kawa, La Fuente, Haty Haty, Krema Kawa, Bassjackers, Pendulum DJ Set, Joe the Ripper, Memphis Maniacs, Slamboree, Spiritual Beggars en Woodie Smalls. En hiermee is het festival in Schijndel nog lang niet klaar. Wordt dus vervolgd!

Eerdere Paaspop aankondigingen:

Adaro, Ashton Brothers, Bingo Players, Birth Of Joy, The Brahms, Brennan Heart, Causes, Dana, De Jeugd Van Tegenwoordig, De Sluwe Vos presents Kontra live, Deafheaven, Douwe Bob, Drummakid, Enter Shikari, Espana Circo Este, Exodus, Flux Pavilion, Fresku, Fun Lovin’ Criminals, Gui Boratto & Elekfantz, HAEVN, Hef, Herman in een Bakje Geitenkwark, Hollywood Undead, The Inspector Cluzo, Jack Parow, The Jacques, Jess Glynne, Jett Rebel, Joey Cape (Lagwagon), John Coffey, Kakkmaddafakka, Korpiklaani, Larry Gus, Laura Mardon, Lil’ Kleine & Ronnie Flex, Lucas & Steve, Lucas Hamming, The Magician, Mambo Kurt, Mattie en Wietze, Meatbodies, Modestep, Monster Magnet, Mr. Oizo, My Baby, Noisia, Noizboiz, Op Sterk Water, PAUS, Powerwolf, Puppetry of the Penis, Refused, Rico & Sticks #OpgezwolleTotNu, Sam Feldt, Saybia, Scorpion Child, Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, Sef, Shermanology (Live), SjamSoedin, Stormzy, Throes + The Shine, Tourist LeMC, TroyBoi, Underworld, Vitalic Live, Walt Hamburger, The Wetnecks, Wipneus en Pim, Yotam (Useless ID).

Paaspop ticket info:

De early bird tickets zijn inmiddels niet meer verkrijgbaar. Voorverkoop van reguliere ticket start op 13-01. Alle soorten tickets, hun prijzen en de voorwaarden (ook voor de Young & Free) staan op de website.

Paaspop 1974-2015:

Sinds zijn eerste editie in 1974 heeft Paaspop een ware metamorfose ondergaan van gemoedelijk regionaal festival naar een driedaags internationaal gerenommeerd evenement dat tot de top van de Europese openluchtevenementen behoort en even ongrijpbaar als onweerstaanbaar is. Dit jaar verkocht Paaspop met maar liefst 61.000 festivalgangers uit, net als in 2014 (toen met 58.000 bezoekers). De afgelopen twee edities trok tevens een indrukwekkende parade van (inter)nationaal gevierde acts naar Schijndel waaronder The Prodigy, The Boxer Rebellion, Kaiser Chiefs, The Kooks, dEUS, The Bloody Beetroots, 2ManyDJs, Triggerfinger, Guus Meeuwis, Dotan, Anouk, Kensington, De Jeugd van Tegenwoordig, Racoon, Within Temptation en Kovacs.

Website & Social Media:

Volg de Paaspop website en social media (Facebook, Twitter) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuws.

Paaspop