Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni 2024

Scroll to top

Top

Eindhoven Rockcity DJ team draait plaatjes bij Karma to Burn en Candybar Planet @ Effenaar

Karma to Burn
Reno van der Looij

Het Amerikaanse Karma to Burn en het Eindhovense Candybar Planet gaan op 30 maart aanstaande de kleine zaal van De Effenaar kapot rocken! Sons of Morpheus is de derde act die deze stoner-avond op de planken staat. Eindhoven kan zich opmaken voor dikke grooves, gruizige riffs en moddervet beukwerk. De voorverkoop start a.s. woensdag en een kaartje kost 15,00 euro.

Hoewel Karma to Burn (foto: Reno van der Looij, 2015) het best tot z’n recht komt op het podium heeft de instrumentale groove machine ook op plaat een flinke trackrecord. Deze wordt in februari verder uitgebreid met een nieuwe langspeler uit getiteld ‘Mountain Czar’. De formatie aangevoerd door petdragende gitarist Will Mecum is overigens geen onbekende in Eindhoven. Eerder stonden de drie mannen ook al eens op Speedfest en Klokrock Orange.

Eindhoven Rock City DJ-team

Voorafgaand en tijdens de pauzes verzorgt uw eigen Eindhoven Rockcity crew de muziek. Jawel, we vaardigen een heus Eindhoven Rockcity DJ-team af naar de Effenaar en gaan de draaitafels terroriseren. Heb je verzoekjes, dan mag je ze alvast indienen. Dat is overigens zeker geen garantie dat we je plaatjes ook draaien aangezien we daar veel te eigenwijs voor zijn. Maar verwacht de nodige stoner krakers en sludge klassiekers op vol volume…

 

DJ Team