Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Twee nieuwe bevestigingen voor Dynamo Metalfest inclusief Metal Church

DMF
Redactie

We voelde ‘m al een tijdje aankomen en bij deze eindelijk door de Dynamo Metalfest organisatie bevestigd: de heavymetal veteranen van Metal Church komen naar Eindhoven op 16 juli. De Amerikanen onder aanvoering van oprichter en gitarist Kurdt Vanderhoof nemen oud gediende en zanger Mike Howe mee. De band brengt op 25 maart het nieuwe album ‘XI’ uit.

Tevens zijn de deathmetal heren van At the Gates van de partij. De band uit Göteborg Zweden wordt gezien als 1 van de grootste beïnvloeders van het melodische death metal genre en zijn daarmee een welkome aanvulling op het programma. Het meest recente At the Gates werk stamt uit 2014 met het album At War with Reality.

Life of Agony, Sacred Reich ,Powerwolf en Audrey Horne waren reeds bekend. Met de toevoeging van Metal Church en At the Gates zijn er 6 plekken op de bill gevuld en nog plaats voor 3 acts op de 2e Dynamo Metalfest. Tickets voor Dynamo Metalfest zijn inmiddels reeds enige tijd in de verkoop (link). Goed nieuws is ook dat de organisatie heel veel extra toiletten laat plaatsen.

Dynamo poster