Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Bospop maakt groot deel line-up bekend met oa. Carlos Santana

Bospop
Redactie

Bospop heeft zojuist een flink deel van de line-up bekendgemaakt. Carlos Santana keert terug naar Weert voor de editie op zaterdag 9 juli en zondag 10 juli. De Mexicaanse gitaarvirtuoos was in 2008 reeds eerder headliner op Bospop. Santana sluit dit jaar verrassend genoeg de zondag niet af, maar laat dat over aan het Nederlandse Kensington.

Tevens komen Nena, Roxette, Rammstein-tributeband Eisbrecher, Flogging Molly, Kovacs, Selah Sue, Walter Trout Band, Def Americains, CC Smugglers en Trixie Whitley naar het festival in Weert. De komende periode worden nog 14 namen aan de line-up toegevoegd. Vorig jaar werd er met een topprogrammering op zondag (Steven Wilson, Dream Theater, Danko Jones, Anathema, Europe) gekozen voor een echte stevige hardrock dag. Dat lijkt er dit jaar helaas niet in te zitten.

Kaartverkoop Bospop 2016

We wisten al eerder te melden dat met met Kovacs er Eindhovense inbreng on stage staat komende zomer.  De voorverkoop van Bospop 2016 start zaterdag 30 januari vanaf 10 uur bij geselecteerde voorverkoopadressen en online bij TicketMaster. Kaarten kosten 65,00 euro per dag of 100,00 euro voor een weekend ticket. Voor 15,00 euro mag je op de camping verblijven.

Bospop