Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Win een Eindhoven Rockcity t-shirt!

merchandise
Redactie

Eindhoven Rockcity merchandise zegt u? Ja maar natuurlijk! We beginnen lekker ouderwets met het uitbrengen van een prima kwaliteit t-shirt. Indien er genoeg animo voor de merchandise bestaat, gaan we later ook andere items beschikbaar stellen..

Voor de keuze van het t-shirt design hebben we wel even je hulp bij nodig. Welk shirt design zullen we als eerst naar de drukker sturen? Help ons en win een shirt! Hoe je kunt winnen lees je op ons facebook bericht. Het is niet veel moeilijker dan even favoriete nummer (en je maat) in de facebook comments achterlaten. (Het bericht even delen en liken mag natuurlijk. Vinden we leuk).

Wij sturen de meest populaire versie van het shirt aan 2 deelnemers gratis op (voor dames uiteraard in een ‘girlie’ uitvoering)… De 4 designs zie je hieronder. We twijfelen overigens ook nog of we de ‘sinds 2006‘ (oprichting van de oorspronkelijke site) laten staan. Geef dus snel je mening…

ERCshirt