Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Paaspop voegt wederom mooie reeks acts toe aan line-up

Paaspop
Redactie

Er lijkt geen einde aan te komen bij Paaspop. Wederom komt de opener van het festivalseizoen met een bult aan nieuwe bevestigingen. Vandaag zijn BZB, Chef’Special, De Likt, DeWolff, JD McPherson, Michelle David & The Gospel Sessions, Kenny B, Typhoon en U2two toegevoegd voor het festival in Schijndel (aanstaande 25, 26 en 27 maart).

Na eerder bevestigde (inter)nationale topacts als Balthazar, De Jeugd Van Tegenwoordig, Douwe Bob, Fresku, Fun Lovin’ Criminals, Haevn, Jess Glynne , Jett Rebel, Rico & Sticks #OpgezwolleTotNu, Saybia, The Prodigy en Underworld begint het programma er aardig compleet uit te zien. Naast de meer mainstream acts kan ook de liefhebber van het hardere werk zijn of haar hart ophalen met onder andere Exodus, Deafhaven, Refused, Monster Magnet, Enter Shikari, John Coffey en Spiritual Beggars. De organisatie geeft echter aan nog niet klaar te zijn met het programma. Wordt dus vervolgd…

Paaspop ticket info:

De early bird tickets zijn inmiddels niet meer verkrijgbaar. Voorverkoop van reguliere ticket start op 13-01. Alle soorten tickets, hun prijzen en de voorwaarden (ook voor de Young & Free) staan op de website

Website & Social Media:

Volg de Paaspop website en social media (Facebook, Twitter) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuws…

 

Paaspop